© Pushing Colors Webdesign
Anneke van der Meer is in Rotterdam geboren en heeft van 1980-1986 de TSO–opleiding gevolgd aan de Academie van Beeldende Kunsten (de huidige Willem de Kooning Academie) te Rotterdam. Zij werkt professioneel als schilder/tekenaar en maakt werken voor exposities en in opdracht. Daarnaast illustreert en ontwerpt zij.
Anneke
Zij werkt vanuit haar passie en is spiritueel gedreven. Dat is in haar werk terug te zien. Levenslust en kracht, positiviteit, liefde: vanuit haar ziel is ze aan het werk en ze brengt dit via haar werk naar je toe. Weerspiegelingen in water, die evenzeer een spiegel van je ziel zijn.
Zou je meer willen weten over haar werk, aanstaande exposities of werk in opdracht? Zie de site: www.annvandermeer.nl
Haar werk is zowel abstract als figuratief te noemen. Haar inspiratiebronnen liggen bij het impressionisme, haar reizen en de natuur die ze daarin tegenkomt. Soms is het werk meer of geheel abstract, soms meer of geheel figuratief. Haar werk is bijzonder kleurrijk, vol met beweging en stroming, en met een speciale transparantie. Het licht dat ze in haar schilderijen verwerkt is bijzonder te noemen. Levenskracht wordt ermee tot uitdrukking gebracht. In haar schilderijen werkt ze laag over laag in acryl en olieverf. Haar illustraties maakt ze met behulp van diverse technieken. Een combinatie van pen, pastelkrijt, potloden en werken met lichtinval die de illustraties een geheel eigen karakter geven.
Schilderij van Anneke Anneke
FLOW”  200 cm x 90 cm 
Home Anneke Cursussen Open atelier Workshops Kinderfeestjes Werk cursisten Contact Anneke