© Pushing Colors Webdesign
Kinderfeestjes
Ga je mee met mij in een wereld vol fantasie en verhalen? Onder een warme persoonlijke begeleiding maak jij met je vriendjes en vriendinnetjes ieder een werkstuk als een blijvende herinnering aan bijv. je verjaardag! Je komt binnen in een atelier dat feestelijk is versierd en er staat een tafel vol met snoepjes en slingers voor je klaar! Wat is nu spannender dan naar een verhaal uit een oude verhalendoos te luisteren? Is het een spannend, een mooi of een griezelig verhaal? Het thema wordt samen met de ouders uitgekozen. Een feestje dat je niet snel zult vergeten!
Het tarief varieert tussen € 12,50 en € 15,- per kind. Het tarief is afhankelijk van de keuze van het werkstuk. Drankjes, iets lekkers en materiaal zijn hierin inbegrepen. De maximale groepsgrootte is 10 kinderen.
Wat voor verhalen of thema’s kun je kiezen ? James en de reuzenperzik, de betoverende wereld achter de kleerkast, de tijdreis, de roep van de walvis, “de griezels” nav Roald Dahl, ridders en prinsessen, Zeehondenmeisjes, Beer en vlinder, of een zelf gekozen thema in overleg.
Aan de hand van het gekozen thema kun je kiezen uit de volgende werkstukken: een schilderij (karton) met geschilderde zilveren sierrand, een schilderdoek van canvas (30x40 of 40x50), een schoolbord (MDF) in de vorm van een hart (1 kant is schoolbordzwart), in de vorm van een vierkant (50x50), in de vorm van een paardenkop, of in de vorm van een ridderschild, een lampje of een dromenhanger.
Heb je interesse of zou je een feestje willen regelen? Neem in dat geval dan contact op met Anneke via de rubriek contact op deze site
Thema’s en verhalen
Kinderfeestje Thema paardenkoppen Aankondiging Home Anneke Cursussen Open atelier Workshops Kinderfeestjes Werk cursisten Contact Kinderfeestjes