© Pushing Colors Webdesign
Workshops
In Atelier du jardin worden ook workshops georganiseerd.
De workshops vinden plaats in onderling overleg en zijn op aanvraag. Voor veel gelegenheden kan een passende workshop worden georganiseerd.
Bedrijfsmatig kan gekozen worden voor een vorm van workshop waarin bijvoorbeeld teambuilding centraal staat en een bijpassend thema nader wordt uitgewerkt. Deze workshops kunnen ook op locatie bij het bedrijf of elders plaatsvinden.
In de privésfeer kan als voorbeeld, naast vele andere gelegenheden, een 50ste verjaardag, een vrijgezellenfeest of iemand eens in het zonnetje willen zetten een goede reden zijn om een workshop met elkaar te doen.
In onderling overleg wordt afgesproken wat het thema  van de workshop zal zijn en welk werkstuk er gemaakt zal worden. Er kan gezamenlijk één groot werkstuk worden gemaakt, of een aantal kleine werkstukken dat tot één werkstuk samengevoegd kan worden. De kracht van het individu en van de groep en de onderlinge verbondenheid met elkaar kan op die manier tot uiting worden gebracht. Door de professionele, creatieve begeleiding en de ontspannen sfeer van de workshop zal het een onvergetelijke, mooie herinnering zijn die is vastgelegd in het werkstuk.
Het is ook mogelijk een uitgebreidere workshop te organiseren. Deze workshops  worden verzorgd onder de naam Lepels & Kwasten. Naast het creatieve element kun je dan tevens genieten van de culinaire hapjes van Esmeralda van Doorn. Het thema dat wordt gekozen, bijv. lente, Carribisch, Marokkaans, wordt dan in de hapjes en drankjes en in de bijpassende decoratie van het atelier verwerkt. Een onvergetelijke gebeurtenis!
Uitgebreide workshops
Thema’s
Gedekte tafel De juiste sfeer Workshop Home Anneke Cursussen Open atelier Workshops Kinderfeestjes Werk cursisten Contact Workshops